20. pvä oli agikisat Kuopion Sorsasalossa. Kaksi agirataa ja yksi hyppyrata, tuomarina kaikilla radoilla oli Sari Mikkilä. Kisoista on jo taas sen verran aikaa tätä kirjoittaessa, että eipä emäntä enää kunnolla muista mitä siellä oikein tapahtui... ? Ja videoita ei edelleenkään ole. Anteeksi. Radat sentäs on!

Ensimmäisellä agiradalla tuli kielto kepeille. Meni alkujaan väärään väliin huonosta linjauksesta johtuen, siihen asti täysin puhdasta rata... Jopa kontaktit! Tulos siis 5 vp, sij. 8/26 ja Nokin etenemä oli 3,92m/s.

_smaller.jpg

Toinen rata oli hyppyrata, josta tulikin hylätty! Alkujaan Noks ennakoi emännän liikettä pujottelun lopussa, joten tuli liian aikaisin ulos. Kun otettiin uudestaan ja emäntä odotteli koiruuden kunnolla matkaan, jatkoi koiruus suoraan eteenpäin vastassa olevalle hypylle (17), kun emäntä oli matkalla vasemmalle... Hylätty. Väärä rata. Mutta hyvin irtosi koiruus...

_smaller.jpg

Kolmas rata oli taas agirata ja siitä me saatiin nolla! Tämä helpotti. Emäntä on näköjään alkanut nykyään entistä helpommin ärsyyntymään, jos radat ei onnistu. Vaikka ne oikeasti muutoin menisivät hyvin, mutta tulee jokin virhe. Pitäisi yrittää muistaa vain nauttia siitä yhdestä tekemisestä ja tällä radalla me nautittiin. Tietty tähän kaikkeen vaikuttaa se, ettei me olla enää nykyään päästy treenaamaan samalla tapaa kuin ennen, eikä edes olla päästy kisaamaan niin paljoa kuin ennen... Ja kuitenkin haluaisi saada tulosta aikaiseksi.
Mutta tältä radalta tulos siis 0 vp, sij. 8/24 ja Nokin etenemä 3,90m/s.

 

_smaller.jpg

Kuvaajia oli nyt peräti kaksin kappalein ratojen reunoilla! Olipas kiva saada pitkästä aikaa kuvia! Kiitos kuvaajille. Tässä alla vain osa kuvista, kaikki kuvat löytyvät tästä linkistä.

Kuvat © Hanna Dunder

Nokilla on asiaa...
_smaller.jpg

Kyllä se sen kontaktin otti, kun ei virhettä tullut...
_smaller.jpg

Kiihdytys...
_smaller.jpg

Tiukkaa kaarrosta
_smaller.jpg

Keskittyy, keskittyy... Suu on kiinni!
_smaller.jpg


Kuvat © Juha Saastamoinen

Napakymppi!
_smaller.jpg

_smaller.jpg

Tuhti kaveri... ?
_smaller.jpg

Jotain hauskaa tiedossa...?
_smaller.jpg