Gamin antibiottikuuri anaaliongelmaan loppui jo noin viikko sitten ja vaikuttaa ihan kuntoon tulleelta. Ei ainakaan vielä ole uudestaan aloittanut takamuksensa nuolemista, joten ilmeisesti antibiootti puri. Ja anaaliongelman yhteydessähän emäntä tuskaili Gamin jalassa olleen patin vuoksi, joka vuoti verta ja oli ärtynyt. Näköjään tämä lääkekuuri auttoi myös tuohon pattiin! Patti on pienentynyt entisestään ja vaikuttaa nyt ihan hyvälle. Kaksi kärpästä näköjään yhdellä iskulla. Hyvä näin!

Emäntä oli myös jo varannut uuden ajan Nokille tälle viikolle, koska huomasi viime viikolla silmän taas vähän rähmivän ja löysi alaluomesta näkyviin tulleen tikin. Tikki tosin oli viime viikolla vielä niin vähän näkyvissä, että sitä olisi pitänyt kunnolla koplotella ja kaivella, jotta olisi saanut sen helposti pois. Joten emäntä arveli, että antaa tikin tulla enemmän näkyviin varsinkin, kun se ei ollut ollenkaan uhkaamassa sarveiskalvoa. Oli taas vilkkuluomen kohdalla, joten uskalsi tälle viikolle sen ajan vasta ottaa. Ja muutoinkin emäntä halusi ajan juurikin Nokia hoitaneelle eläinlääkärille ja hän oli viime viikolla lomalla. Mutta... Yllätyspä oli varsin mieluinen, kun emäntä maanantaina kurkisteli alaluomen sisään tarkistaakseen tikin tilaa. Sitä ei näkynyt ollenkaan!!! Tosin eipä kyllä enää silmäkään rähminyt. Liekö sitten se tikki lähtenyt itsestään silloin pois, kun Noks yhtenä iltana hankasi silmäänsä vasten emännän jalkaa, kun nukkumaan mentiin? Ei tietoa, mutta tiedossa on, että sitä tikkiä ei todellakaan ole enää olemassa! JES!

Eilen emäntä otti ja hieroi Nokin. Se on sen nyt todellakin ansainnut. Hiemanhan tuo vaikutti olevan selästään jumissa, mutta ei mitenkään pahasti. Alkuun vähän pyristeli ja kääntyili selälleen, mutta pikaisesti asettui kylkiasentoon nukkumaan. Eipä sitä huomannut liikkeissä ollenkaan, että jumissa olisi ollut. Entiseen malliin liikkui ja touhotti menemään. Mutta onpahan nyt hierottu ja hieronnan lopuksi sai BoT -loimen niskaansa. (tätä pitäisikin alkaa taas käyttämään treenien jälkeen, kun kelit viilenevät... )