(Blogi peräti ajantasalla!!!)
Kyllä, eilen peräti doboiltiin vähän. Ollaan kyllä aikaisemminkin, mutta silloin ollaan keskitytty vain tasapainotyynyjen tai puolipallojen kanssa treenaamiseen, eikä niistä kerroista ole tullut mitään blogipäivitystä tehtyä.

Ensin aloiteltiin Gamin kanssa ja nyt ensimmäiseksi emäntä laittoi Gamin vähäksi aikaa pallon päälle. Ei pitkään, mutta kunhan vain siellä noin parin kymmenen makupalan ajan istui ja välillä nousi peräti seisomaan(!!!) Ei kuitenkaan mitään täydellistä seisomista, mutta kyllä se takamus nyt enemmän nousi pallon päältä irti kuin sen pari kolme senttiä... Nyt oli jo nyrkin mentävä tila takamuksen ja pallon välillä, välillä jopa enemmän. Eli liekö takaosaan on jo tulossa lihasta? Ja koiralle varmuutta pallon päällä? Myös noin parin kymmenen makupalan verran tehtiin pallon päällä istu-maahan siirtymisiä ja nämä onnistuivat hyvin. Molemmat liikkeet tehtiin molemmin päin eli välillä pallolta alas ja käännös toiseen suuntaan. Lopuksi sitten fyssarin määräämät kotitehtävät patjan päällä.

Nokin kanssa tehtiin taas perinteisesti eli alku- ja loppuvenyttelyt kuten kuuluukin. Pallon päällä alkuun yleistä höseltämistä, ennenkuin maltti tuli kuvioihin mukaan... Istumista, seisomista, pyörimistä molempiin suuntiin, kurre-asentoa, takajaloilla seisomista, istu-maahan sekä istu-seiso-siirtymisiä. Myöskin seisten etujalkojen nostot vuorotellen, mutta tässä vaiheessa meinasi se takamus tipahtaa herkästi pallon päälle... Touho, mikä touho, mutta töitä se Noks kyllä pallon päällä paljon tekee. Lopuksi otettiin Nokinkin kanssa patjan päällä vähän etutassujen antamista seisten, sekä ristikkäisten jalkojen nostamista (jota emäntä yleensä tekee ennen agitreenejä/-kisoja).