Eilen oli taas vakituinen vuoromme ACE:n treeneissä molemmilla koiruuksilla. Pääsimme taas kakaran kanssa ottamaan hivenen rengastreeniä, kun se oli taas radalla mukana ja kas, kas... Taas sitä mentiin ali, ali ja ALI!!! Kele! Meinasi emäntä jo hermostua, mutta kiitos kouluttajamme Harrin, se meni yhtä nopeasti ohi kuin mitä tulikin   Kyllähän se kakara sen renkaan sitten taas lopulta oikealla tavalla suoritti, mutta taas tuli emännälle mieleen, että onko kuitenkin liian aikaista edes ajatellakaan mitään kisoja sen kanssa??!   Muutoin kyllä treenit menivät oikein hienosti ja maxihypyissäkään ei ollut mitään ongelmia. Viimeinen kierros vain alkoi näköjään jo kakaralla painaa jaloissa, jolloin vauhti hiipui, mutta sitkeästi kyllä radan suoritti kisanomaisesti loppuun. Targetit kuitenkin laitettiin sekä A-esteelle, että pujottelulle. Ja palkka löytyi renkaan jälkeen. Vielä on emännällä hakemista kakaran ohjauksen suhteen, mutta eihän kukaan ole heti seppä syntyessään   Hyvin kyllä tuo ohjaus alkaa jo olemaan suht kohdillaan, mutta tietty joitain asioita on, joita pitää emännän muistaa ohjata tarkemmin/huolellisemmin ja yleensäkin muistaa, että kakara ei ole Gami   Mutta hyvin tuollainen möllikoira (ts. ei kisannut virallisissa kisoissa) osaa suorittaa radan, kuin kokenut 3-luokan koirakin  Ja osa radasta olikin jo kakaralle tuttua, kun keskiviikon treeneissä sitä oltiin harjoiteltu...

Gami oli kerännyt itselleen taas intoa ja menohaluja sillä aikaa, kun kakara oli treenivuorossa. Ja kivaahan se taas Gamin kanssa oli! Se vain tuli todettua, että vinkupallo ON todellakin POP ja se, jolla se vinkupallo on, niin hän on se aivan huipputyyppi Gamin mielestä! Joten kun pallo oli Harrilla (palkkasi kesken radan vaihtelevasti), ei Gami oikeastaan keskittynyt emäntään ja heikäläisen ohjaukseen ollenkaan, vaan pikemminkin mietti, että miten pääsee suorinta tietä pallon luokse... Lopulta emäntä otti pallon itselleen, jolloin Gamin keskittyminenkin siirtyi emännän suuntaan   Treeneissä pistettiin myös merkille se, että yhä edelleen Gami kulkee huomattavasti nopeammin, kun emäntä lähtee heikäläisen kanssa lähdöstä yhtä matkaa, eikä mene parin kolmen esteen taakse vastaanottamaan. Joten miksipä sitä väkisin sitten vastaanottamaan kauempaa, kun kerran ehtii yhtä matkaakin kulkea?

Tämän kertainen treenirata oli Jaakko Suoknuutin käsialaa ja treenissämme mentiin nrot 1-23. Paljon tuli harrastettua kyseisellä radalla leijeröintiä (ts. kerrostamista) ja se onnistui molempien kanssa!

 Treenien jälkeen emäntä ulkoilutti samalla kameraa kuin koiriakin jäähdyttelylenkillä.  Poijjaat

ja täytyypä todeta, että kyllä tuolla kakaralla on nykyään karvaa!!!